Alone together sweater

Den coolaste på stickade internet heter just nu Lærke Bagger och det du ser här är en tröja enligt hennes mönster. Den heter Alone together sweater och är ett av alla kulturella uttryck från pandemins restriktioner som redan känns overkligt nostalgiska.

I höstas hetsstickade jag min ATS på dragon gate ihop med massa likasinnde. Det var kul men efteråt fick jag gå på akupunktur för min ömmande axel..!

Jag skaffade en greige bottenfärg och fyllde på med väl valda snuttar i blandade färger. Flera föreslog att man kunde göra sin ATS helt på slump färgmässigt. Jag kände mig underligt provocerad av den idén.

Mönstret finns på Instagram!

Här är den ena sidan

Och den andra. Viktigaste teknikerna är att knyta ihop garnändarna och en kantmaska som kallas för röven.

Den färdiga tröjan är perfekt utanpå pyjamasen. Skänker värme och coolness. Allt man önskar sig.

Author: Sally Ståhl

Im a sloyder and improv actor by night and an UX & Service Designer by day based in Stockholm, Sweden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: