Hello world

This is the post excerpt.

I början av året mailade jag hemslöjden i Dala-Floda och frågade efter tips för att göra en egen påsömströja. Jag fick både tips men också lite varningar om att det är mycket jobb. Nu är jag snart klar med det som jag börjat kalla för min brudjacka.

Author: hamstersally

Mitt slöjdande är drömmen om det färdiga föremålet, hur materialen känns i handen, teveserierna jag ser medan jag håller på och en ständig ström av intryck som sparas och bearbetas. Jag gillar fula kläder och dålig musik. Jobbar med UX- och Service Design. Älskar teater.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s